Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Management rapportage software of beter gezegd: Business Intelligence software moet overzichtelijk zijn, eenvoudig in gebruik en moet u direct in staat stellen bruikbare analyses te maken.

Sleegers Software & Consultancy heeft op basis van haar ervaring een duidelijke keuze gemaakt voor Qlikview: ruime mogelijkheden, snelle implementatie en eenvoudig door de gebruiker te bedienen.

Onze kennis van en ervaring met MKB bedrijven geven u de zekerheid van een goed advies en prima begeleiding bij de implementatie.

De markt voor Business Intelligence oplossingen is overbezet. Het maken van een keuze is niet eenvoudig. Ook het succesvol inzetten van de software, zodat u er ook echt profijt van heeft, valt niet altijd mee.

De Qlikview rapportage software kent voor ons weinig geheimen. Met onze brede kennis zetten we deze software voor data analyse en management rapportage doelgericht in.  Zodat u zich alleen hoeft te bekommeren om het gebruik en de voordelen die dat met zich meebrengt.

Waarom wij hebben gekozen voor Qlikview?

  • U kunt als ondernemer snel starten, de implementatietijd is kort
  • Het gebruik is intuïtief, ook zonder ‘kenner’ te zijn werkt Qlikview prettig en eenvoudig
  • Nieuwe gegevensbronnen kunnen gemakkelijk worden toegevoegd om nieuwe rapportages te maken
  • Met enkele klikken krijgt u betere, misschien wel onverwachte, inzichten
  • Nieuwe vragen stellen en daarna een rapport maken? Dat kan, alle data is interactief in te zien.
  • Het output dashboard is visueel aantrekkelijk, interactief en door de gebruiker te beïnvloeden

Met een goed ingericht management informatie systeem beschikt u over een schat aan informatie, een perfecte data analyse met inzicht in omzet, resultaten en kansen voor uw bedrijf.

U begrijpt het

Sleegers Software & Consultancy adviseert niet alleen Qlikview – voor kleinere én grotere MKB bedrijven, we nemen ook de inrichting voor onze rekening. We zijn flexibel, spelen altijd in op uw wensen en staan garant voor een persoonlijke begeleiding.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of via onderstaand telefoonnummer:

0493-820994