Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Sleegers Software & Consultancy kent de mogelijkheden van bedrijfssoftware als geen ander.

ERP software van Plan-de-CAMpagne, eventueel in combinatie met accountview, heeft onze voorkeur.

De implementatie, het projectmanagement, de koppeling met andere software: wij zijn flexibel en zetten onze kennis in om dé oplossing te realiseren die specifiek bij uw bedrijf past.

Offertes, orders, voorraad, planning, inkoop, capaciteit, productie, facturering: om de concurrentie het hoofd te bieden is efficiënt werken vaak van levensbelang.
Ook bij plotselinge veranderingen – zoals een grote onverwachte order – moeten inkoper, planner, werkvoorbereider en directie de nodige wijzigingen goed kunnen analyseren om vervolgens de planning efficiënt aan te passen.

Met Plan-de-CAMpagne – speciaal voor de maakindustrie en aanverwante bedrijven – zijn alle bedrijfsprocessen ondergebracht in één systeem. Dat betekent procesverbetering, hogere leverbetrouwbaarheid en tijdwinst.

Sleegers Software & Consultancy heeft vertrouwen in Plan-de-CAMpagne als tool om bedrijfsprocessen in de maakindustrie te automatiseren en te optimaliseren.
Voor de koppeling met een financiële administratie maken we graag gebruik van Accountview.

Sleegers Software & Consultancy levert niet alleen Plan-deCAMpagne software maar zorgt – eventueel in overleg met andere leveranciers die betrokken zijn bij uw bedrijfssoftware – ook voor een uitstekende implementatie.

Veranderingstrajecten inzetten? We nemen graag alle mogelijkheden van onze software en onze consultancy mogelijkheden met u door.

02 jun 2018

ERP software oplossing

Voor een toeleverancier in de metaalindustrie leverden, implementeerden en ondersteunen we een ERP software oplossing

Feijen Metaaltechniek Metaalindustrie 35 medewerkers
Bekijk deze case Bekijk alle cases

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of via onderstaand telefoonnummer:

0493-820994