Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bart Sleegers

Na mijn hbo-opleiding Bedrijfskunde heb ik lang als zelfstandig ERP-consultant gewerkt: ik hielp bedrijven bij het selecteren en implementeren van softwarepakketten. Voor een geslaagde implementatie van bedrijfssoftware is een professionele aanpak van essentieel belang. Elk bedrijf is anders met eigen unieke werkwijzen en processen. Ik heb inmiddels ruim 12 jaar ervaring in het optimaal afstemmen van bedrijfssoftware oplossingen op de werkwijze van de betreffende organsiatie. Daarbij komt mijn bedrijfskundige achtergrond natuurlijk zeer van pas.

Dat we vooral voor MKB-bedrijven werken, is voor mij vanzelfsprekend: ik kom uit een MKB-gezin en heb ook enkele jaren in het familiebedrijf gewerkt. Ik weet dus niet beter dan dat er aan tafel over de zaak wordt gesproken!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of via onderstaand telefoonnummer:

0493-820994